• Carousel5
  • Carousel6
  • Carousel7
  • Carousel4
  • Carousel3

 

Pilot store geopend in Tiel

Foodmaster - 26 augustus 2017


Vrijdag 25 augustus opende Foodmaster Tiel de deuren van een compleet vernieuwde cafetaria. Hiermee zet Foodmaster, onder de noemer ‘de lekkerste sinds vroeger’, de traditionele cafetaria weer op de kaart. Echter wel in een modern jasje. Foodmaster Tiel is de pilot store van de vernieuwde formule. Op maandag 9 oktober zal de formule officieel gelanceerd worden. 

Foodmaster is een plek waar de frituur centraal staat en waar je frites en snacks zoals kroketten en frikandellen bestelt. Nergens anders ter wereld kennen ze de cafetaria zoals wij hem kennen. Het is een typisch stukje Nederlands cultuurgoed. Foodmaster is trots op deze frituurcultuur en wil dat in al haar vestigingen uitstralen. Daarom is de nieuwe huissstijl gelanceerd.

De uitstraling van Foodmaster is helemaal aangepast. “Het heeft een referentie naar vroeger maar is wel hedendaags”, vertelt Ralph Markwat, directeur van FHC Formulebeheer, het formulehuis van Foodmaster. “In de vestigingen komt een wand die de geschiedenis van onze frituurcultuur uitbeeld. Verder wordt er veel gebruik gemaakt van denim.”

Op de kaart blijf je de beste frites en snacks van A-merken vinden. Daarnaast heb je Foodmaster's Lekkerste, hieronder vallen onze specials denk aan frites specials en premium burgers.” Met de nieuwe huisstijl wil Foodmaster de traditionele cafetaria weer op de kaart zetten. De vestiging in Tiel is al omgebouw. Het is de bedoeling dat andere vestigingen komende tijd ook naar de nieuwe huisstijl overgaan. Daarbij wil Foodmaster uitbreiden en nieuwe vestigingen openen in Nederland.

 

Een kijkje achter de schermen van de ombouw van Foodmaster Tiel.